Chcete také mít veterána a nevíte kde ho koupit? Tak právě pro vás je tu webový portál „VETERÁNI NA TRUC“, kde můžete sehnat veterána a také několik praktických doplňků.

Jsme bratři Trucové

Příběh bratří Truců je zdánlivě jednoduchý. Jsou blázni do aut, která jsou starší než oni a jak sami říkají „Tohle máme už od malička. Asi díky starým časopisům Svět Motorů a Auto Motor und Sport po dědovi. Ten je fasoval od své sestry, která dělala za minulého režimu v zahraničním tisku a časopisy nevhodné socialistického čtenáře stahovala právě našemu dědovi.“

VETERANI-NA-TRUC1
Poté proběhlo období od Pionýra, ČZ 150, až k prvnímu autu, kterým byl Ford Capri 2.3 Automatic. Cesta k ježdění nebyla však jednoduchá, neboť vyřízení veteránských SPZ trvalo téměř rok, což byl impulz k založení klubu Historických vozidel Křenovice.

VETERANI-NA-TRUC6
A jak bratři Trucové dodávají „Všechno to vyústilo v náš soukromý projekt “VETERÁNI NA TRUC”. Chceme se zaměřit na zábavu s veterány a ukázat je v jiném světle. Chceme pomáhat lidem s pořízením veterána, abychom “začátečníkům” ulehčili dlouhou cestu, kterou jsme si museli vyšlapat sami. Ať už se to týkalo koupě vozidla, jeho přihlášení, provozu, uskladnění nebo spousty dalších úkonů, které jsou s tímto spjaty.

VETERÁNI NA TRUC

U bratří Truců můžete sehnat veterány věhlasných značek Alfa Romeo, Porsche, Jaguár, Rolls Royce a řadu dalších. Nás zajímalo, zda prodávají i vozy s okřídleným šípem ve znaku. Před časem prodali bílé eMBéčko z roku 1967 a nyní na svého majitele čeká ŠKODA Tudor Cabrio z roku 1948.

Nás ale také zaujalo i další zboží v jejich eshopu. Velmi důležitým úkolem majitele veteránů je i ochrana jejich miláčka. K tomuto účelu slouží velice kvalitní plachty, ať už vnitřní, či venkovní. Ty si můžete objednat v různých velikostech i několika barvách.

Další zajímavostí je vana pod motor. Z většiny historických vozidel občas ukápne nějaký ten olej a vanička ho zachycuje při dlouhodobém skladování, či jen parkování. Mnohem více se dočtete na stránkách “VETERÁNI NA TRUC” a možná i ve vás probudí touhu mít svého veterána.

vana-pod-motor